Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12/1/2019

Κριός

Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό, οπωσδήποτε δεν σας συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σας δεν είναι ειλικρινές απέναντι σας.

Ταύρος

Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Δίδυμοι

Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με υπομονή.

Καρκίνος

Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει…

Λέων

Ημέρα γεμάτη από συναισθηματική ισορροπία και ψυχική ηρεμία! Ο έρωτας ή η αγάπη είναι η αιτία!!! Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλαρότητας.

Παρθένος

Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί στη διεκπεραίωσή του, ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται. Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια δύσκολη δουλειά, κυρίως χωρίς την επέμβαση τρίτων.

Ζυγός

Τα μάτια σας τέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Αγάπη, ομορφιά και αρμονία, οι πιο κατάλληλες λέξεις σήμερα! Απολαύστε μια υπέροχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα. Οι όμορφες στιγμές στην ζωή είναι πλέον σπάνιες…

Τοξότης

Η σωστή διαχείριση των εξόδων σας θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Περάστε μια συντροφική και συναισθηματική βραδιά με τον σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια.

Υδροχόος

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες  οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα.

Ιχθύς

Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησυχάστε τη συναισθηματική σας ανησυχία ή ανασφάλεια με φυσικές δράσεις.

 

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…