Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24/3/2018!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ 

Οι σημερινές σας ασχολίες που έχουν σχέση με την ανώτερη εκπαίδευση ή τη δικαιοσύνη μπορούν να έχουν μεγάλη επιτυχία. Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι από τις πιο δημιουργικές σας μέρες η σημερινή… Λίγο η κακή σας διάθεση, λίγο η τεμπελιά, άλλο τόσο οι ανατροπές και τα απρόβλεπτα, δεν βλέπετε την ώρα να τελειώσετε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή ομορφιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με μεγάλη επιτυχία,  τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές ή διδακτικές δραστηριότητες. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες είναι χαρακτηριστική.

ΛΕΩΝ

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά καθοδηγούνται από κάποιο πάθος για αυτοπροβολή και επίδειξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονη η συναισθηματική σας φόρτιση σήμερα, κάτι που δεν θα κάνει εύκολες τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες. Είναι όμως μια εξαιρετικά ρομαντική μέρα για σας και το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο, συγγραφή, διδασκαλίες ή ομιλίες, ανάλογα με το επάγγελμα ή τις ασχολίες του καθένα. Προσοχή στην οδήγηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πρέπει να κάνετε όμως καλή διαχείριση των κερδών σας, γιατί όσο εύκολα ήρθαν, άλλο τόσο εύκολα θα φύγουν…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντάσεις που πιθανόν υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες στην οικογένεια σας, ίσως με τους απογόνους σας, σήμερα υποχωρούν και βρίσκετε κοινό έδαφος για συνεννόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φίλοι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας. Εκτός από να σας προσφέρουν ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές, ίσως σας προσφέρουν ασυναίσθητα λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια τυχερή μέρα η σημερινή, ειδικά σε θέματα οικονομικών! Υπάρχει έντονη η πιθανότητα να σας έρθουν χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: 

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Sito
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…