Τα ζώδια σήμερα Τεταρτη 4/7/2018

(ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κριός

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες!

Ταύρος

Η μέρα σας χρωματίζεται από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Αυτό ωστόσο μπορεί να είναι και το αδύνατο σας σημείο σε επίπεδο συνεργασιών ή προσωπικών σχέσεων.

Δίδυμοι

Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Η υπερβολή όμως μπορεί να αποτελέσει ένα απρόβλεπτο εμπόδιο στο δρόμο σας.

Καρκίνος

Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που έχει η μέρα στον τομέα των προσωπικών σας επαφών με αγαπημένα πρόσωπα.

Λέων

Μια καινούργια ερωτική περιπέτεια δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη σήμερα! Προσοχή όμως στα επαγγελματικά σας, καθώς υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που απαιτούν την εγρήγορση σας!

Παρθένος

Δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σας σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο θα παρουσιαστούν σήμερα και θα πρέπει να οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή!

Ζυγός

Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα δεν έχουν τέλος για σας! Σήμερα είναι μια μέρα που χρειάζεται προσοχή, ιδίως ως προς την διαχείριση.

Σκορπιός

Ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο προδιαγράφει η μέρα. Δεν είναι όμως αντίστοιχα τα χαρμόσυνα νέα και την επαφή σας με τους γύρω σας…

Τοξότης

Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι σας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία. Προσοχή στις συνεργασίες σας, μια και κάτι φαίνεται να διαδραματίζεται υπόγεια…

Αιγόκερως

Δεν είναι από τις πιο δημιουργικές σας μέρες η σημερινή… Διαχειριστείτε με προσοχή τις σχέσεις σας με τους γύρω σας, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος

Είναι μια μέρα η σημερινή που μια έμπνευση σας μπορεί να σας βγάλει από την αφάνεια και την επαγγελματική ανυπαρξία και να μεγαλουργήσετε.

Ιχθύς

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με σύμμαχο την ευστροφία και τα ταλέντα σας, ευνοούν τις υποθέσεις σας. Οργανώστε καλά ενδεχόμενα ταξίδια!

 

 

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: 

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…