Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5/11/2019

 

 

Κριός

Είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προσπαθήσετε να γυρίσετε μια νέα σελίδα στο παραμύθι της ζωής σας. Αυτό θα πρέπει να γίνει όμως  πολύ προσεκτικά. Μην καίτε γέφυρες… 

Ταύρος

Επιφανειακά θα φαίνεστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας.  Μόνο λίγοι στενοί φίλοι και συγγενείς σας θα γνωρίζουν την πραγματική έκταση της συναισθηματικής αναταραχής που περνάτε. 

Δίδυμοι

Είστε πλέον έτοιμοι να ρίξετε μια φρέσκια ματιά στο μέλλον σας. Τι μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα άλλο επίπεδο;  Να κάνετε νέους φίλους ή να ανταποκριθείτε σε νέες προστάτες επαγγελματικής φύσης. Μην προσπαθείτε να τα αλλάξετε όλα μαζί…  

Καρκίνος

Μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια αλλαγή που έχει ήδη λάβει χώρα. Αν έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, θα πρέπει να επανεξετάσετε ριζικά τα τελευταία σχέδιά σας. 

Λέων

Οι αλλαγές που πρόκειται να συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα επηρεάσουν πολλούς ανθρώπους γύρω σας και έχουν θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. 

Παρθένος

Τα έργα που μετέχετε ως εταίρος ή μέτοχος ξαφνικά αλλάζουν. Ο διαπροσωπικές σχέσεις σας πρέπει να μπουν τώρα σε νέες βάσεις.  Οι αλλαγές θα επηρεάσουν πρώτα τις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και τις φιλίες σας. 

Ζυγός

Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία σήμερα να αναπτύξετε νέες συνεργασίες! Ένας παλιός σας σύμμαχος, του οποίου τη πίστη δεν αμφισβητείτε μπορεί να σας κάνει μια φανταστική πρόταση  συνεργασίας!  

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να καταλήξετε με νέες, απρόσμενες και ασυνήθιστες ευθύνες, που θα βρείτε δύσκολο να προσαρμοστείτε. Μπορείτε να αλλάξετε θέση εργασίας. Οι αλλαγές στην εργασία σας είναι πιο πιθανές, εάν συνεργάζεστε  με διεθνείς εταίρους, εάν εξυπηρετείτε ξένους πελάτες ή εάν εργάζεστε μακριά από το σπίτι σας.

Τοξότης

Είναι μια θαυμάσια ημέρα, εάν μπορείτε να κάνετε ένα τολμηρό βήμα προς την προσωπική σας ελευθερία. Η ζωή σας δείχνει νέους ορίζοντες, ειδικά σε τομείς όπως η αυτοπραγμάτωση, η δημιουργικότητα και η καινοτομία.


Αιγόκερως

Επαναστατικές αλλαγές στην  προσωπική ζωή σας, σας περιμένουν σήμερα, ειδικά αν είστε γεννημένοι το Δεκέμβριο. Δεν θα είστε σε θέση  να προσαρμοστείτε εύκολα σ αυτές και να συνηθίσετε στα νέα δεδομένα. 

Υδροχόος

Αν είστε τυπικό Υδροχόος, είναι φυσικό για σάς να ποθείτε τις αλλαγές. Ταξιδέψτε σε ένα προορισμό καινούργιο, δοκιμάστε ένα άγνωστο μέσο επικοινωνίας, κάντε test drive σε ένα νέο όχημα! 

Ιχθύς

Δεν είναι μια μέρα που μπορείτε να υπολογίζετε στην πλήρη επιτυχία. Προσπαθήστε να δράσετε δυναμικά και αντισυμβατικά!  Είστε προστατευμένοι από ενδεχόμενες ζημίες! Μην κοιτάτε πίσω και κάντε θαρραλέα βήματα.

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…