Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9/10/2018

Κριός

Τα δημιουργικά σας ταλέντα και η εφευρετικότητα σας θα λάμψουν και σεις θα δίνετε με ευκολία λύσεις σε κάθε τι που θα προκύπτει…

Ταύρος

Θα ξεχειλίζετε από ενέργεια, κάτι αρκετά σπάνιο για σας! Φροντίστε να κάνετε καλή χρήση των στιγμών αυτών, επιλύοντας προβλήματα που προτιμάτε να τα αγνοείτε…

Δίδυμοι

Θα είστε απίστευτα ανταγωνιστικοί και θα θέλετε να κατατροπώσετε στους αντιπάλους σας, πραγματικούς ή φανταστικούς. Εάν δεν είστε σίγουροι όμως για την δύναμη των όπλων σας, καλύτερα καθίστε στα αυγά σας…

Καρκίνος

Η επιτυχία των προσπαθειών σας είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της εργατικότητας, της ευστροφίας και της γρήγορης αντίδρασης σας!

Λέων

Είναι μια θαυμάσια μέρα για σας! Θα έχετε όλη την υποστήριξη που μπορούν να σας παρέχουν οι συνεργάτες ή συνάδελφοι και θα φέρετε το έργο σας σε πέρας με επιτυχία.

Παρθένος

Είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για θέματα κατοικία και οικογένειας. Κάποια θέματα που σας απασχολούσαν φαίνεται να επιλύονται και να ηρεμείτε.

Ζυγός

Είναι μια εξαιρετική μέρα να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και των κοινωνικών σας επαφών, γιατί μέσα από την διαδικασία αυτή θα ανανεωθείτε.

Σκορπιός

Το πορτοφόλι σας φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές μοναδικής δόξας, μια και θα υπάρξουν εισροές που δεν υπολογίζατε και δεν θα είναι ευκαταφρόνητου ύψους!

Τοξότης

Η ταχύτητα και η απροσεξία στον χώρο δουλειάς μπορεί να σας στοιχίσει. Προσέξτε περισσότερο τις κινήσεις σας και επικεντρωθείτε στα καθήκοντα σας.

Αιγόκερως

Κάποιο πρόσωπο ίσως επανέλθει στην ζωή σας, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την καθημερινότητα σας. Έχετε την ευκαιρία να φανείτε γενναιόδωροι σήμερα, κάτι που αν το κάνετε θα αμειφθείτε από το Σύμπαν.

Υδροχόος

Φανείτε διαλλακτικοί με τον/την σύντροφό σας. Η μονοδιάστατη άποψη σας για την σχέση δεν μπορεί να λειτουργήσει επί μακρόν. Ακούστε τι έχει να σας πει.

Ιχθύς

Το πλανητικό σκηνικό σπεύδει σήμερα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας που αφορούν την καριέρα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιδείξετε σοβαρότητα και συνέπεια στους στόχους σας.

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…