Φεστιβάλ Βωβούσας | Ιωάννινα

13-20 Ιουλίου 2019 

Το Φεστιβάλ Βωβούσας επιστρέφει! Πάρτε τα βουνά προσωπικά!. Η θεματολογία του φεστιβάλ εστιάζει στο ορεινό υψόμετρο και την αειφόρο ανάπτυξη, χωρίς να λείπουν οι εκθέσεις φωτογραφίας, ο κινηματογράφος, η μουσική και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια. Η Βωβούσα δεν είναι μόνο πολιτισμός, αλλά και ένας εναλλακτικός προορισμός, για εκείνους που επιλέγουν τα βουνά και τα ποτάμια μακριά από τις πολύβουες παραλίες.

Και επειδή μικροί και μεγάλοι πάνε πακέτο, καθώς και οι αναβάσεις κι μανιταροπεριπέτειες… τότε εξερευνήστε το ακόμα μια φορά!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Θέρος Festival | Κοζάνη

26 -27-28 Ιουλίου

Η πόλη βγαίνει εκτός, στο φιλόξενο κτήμα Νειός στην Κοζάνη , από τις 26 έως και τις 28 Ιουλίου, σε μια τριήμερη γιορτή για μεγάλους και μικρούς.
Θέατρο, μουσική και παράλληλες δράσεις από νωρίς το απόγευμα μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Εισιτήρια:
Κανονικό: Ημερήσιο 7€, Τριήμερο 15€
Παιδικό: Ημερήσιο 3€, Τριήμερο 3€
ΑΜΕΑ: Δωρεάν είσοδος
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Δυτ.Μακεδονίας Ηλιαχτίδα.

Μουσικό Χωριό / Music Village 2019 | Πήλιο, Άγιος Λαυρέντιος

19 Αυγούστου  – 1 Σεπτεμβρίου

Για δέκατη τρίτη χρονιά, το Μουσικό Χωριό μεταμορφώνει το μεσαιωνικό πηλιορείτικο χωριό του Αγίου Λαυρεντίου σε τόπο καλλιτεχνικής συμβίωσης, μουσικής πράξης και εκπαίδευσης, μέσα σε ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς. Διοργανώνεται από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία arTree με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου, της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λαυρεντίου και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (2018).

Φέτος, τα εργαστήρια, οι παραστάσεις και οι συμβιωτικές δράσεις των δύο κεντρικών εβδομάδων έχουν σαν άξονα το παλλόμενο σώμα με όλες τις «εγγραφές» του στο χώρο των παραστατικών τεχνών. Από τη θεματική αυτή θα αντληθούν ποικίλες εργαστηριακές δράσεις που εστιάζουν στην εκφραστική επίγνωση του σώματος, στη φωνή, το λόγο, την κίνηση, τον παλμό και τη δόνηση, καθώς και στην ανθρωπολογική έρευνα πεδίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
https://www.music-village.gr/gr/program-periods

Συμμετοχές | Διαμονή
https://www.music-village.gr/gr/application-form-accomodation

3 family friendly festivals στην Ελλάδα που μπορείτε να επισκεφθείτε! Καλοκαιρινές αποδράσεις και περιπέτειες σε ιδιαίτερα festivals">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…