33η Έκθεση Συλλόγου εικαστικών καλλιτεχνών Κοζάνης Ζωγραφική - Αγιογραφία - Χειροποίητο Κόσμημα - Οριγκάμι

Η έκθεση ξεκίνησε την Κυριακή 9 Ιουνίου,και συνεχίζεται για μία εβδομάδα ,η 33η έκθεση του συλλόγου Σ.Ε.Τ Κοζάνης, στο Ιστορικό κ Λαογραφικό Μουσείο μας .Ο σύλλογος με 33 χρόνια δυνατής κ δυναμικής πορείας.Ο σύλλογος αποτελείται από 14 τμήματα σύνολο, Ζωγραφικής ενηλίκων , εφήβων , παιδιών , Αγιογραφίας , τμήματα κοσμήματος αρχάριων και προχωρημένων και τμήματα Origami παιδιών κ ενηλίκων.

Στα έργα που βλέπει ο θεατής,υπάρχουν ,η ανθρωπινή φιγούρα άλλα και οι σωματογραφίες στις συνθέσεις, δοσμένες σε διάφορες ιδεογραμμικές εκφάνσεις με διάχυτο το στοιχείο της αυθεντικότητας, να αποτυπώνεται με παραστατικοτητα, πληρότητα και αυθόρμητη διάθεση. Γεωμετρικές συνθέσεις,κυβιστικά μοτίβα,γραμμικότητα ,αντανακλασεις του φωτός,σε άλλα έργα, απόλυτος ρεαλισμός,σε άλλα ιμπρεσσιονισμος αλλά και εξπρεσσιονισμός.

Οι μορφές Αγίων στην αγιογραφία, δοσμένες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απεικόνισης της Μακεδονικής σχολής. Στα εργαστήρια κοσμήματος,το σύρμα πλέκεται,το μέταλλο σμιλεύεται, μικρά κρικάκια δημιουργούνε ένα έργο με πέτρες είτε απλές είτε ημιπολύτιμες. Τέλος στα τμήματα Οrigami , ένα απλό χαρτί ,με την ειδική τεχνική ,μετατρέπεται σε θαυμαστό έργο τέχνης.

Η Πρόεδρος Ρούλα Παπαδημητρίου-Μαλούτα

33η Έκθεση Συλλόγου εικαστικών καλλιτεχνών Κοζάνης Ζωγραφική - Αγιογραφία - Χειροποίητο Κόσμημα - Οριγκάμι">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Events

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Η εμφάνιση της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

Η εξαιρετική εμφάνιση της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης σε μία φαντασμαγορική ερμηνεία δ…