Ως γνωστόν τα παιδιά λατρεύουν τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού περνούν μέρες απόλυτης ελευθερίας , ξεγνοιασιάς και διασκέδασης! Όμως εσύ δεν θέλεις  να ξεφύγει από το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του. Γι ‘αυτό σου προτείνουμε βιβλία με δραστηριότητες που μπορείς να πάρεις για την δημιουργική απασχόληση του παιδιού στις ώρες ξεκούρασης του.

  1. Αρχίζω…δραστηριότητες για παιδιά 3-4 ετών. Κινητοποιεί τα παιδιά να ζωγραφίσουν, να μάθουν ποιηματάκια και να εξοικειωθούν με τους αριθμούς.
  2. Κατασκευές με νερό και χαρτί. Το νερό και το χαρτί είναι μια πρώτη ύλη για τις κατασκευές.Προσφέρει δημιουργική απασχόληση των παιδιών με ποικίλες δραστηριότητες.
  3. Καλοκαίρι και χαρά. Ένα βιβλίο – ημερολόγιο για τις διακοπές. Τα παιδιά χρωματίζουν εικόνες από τις διακοπές τους και τις κολλάνε με τη σειρά που περνούν.
  4.  Φανταστικές Καλοκαιρινές Διακοπές. 
    Μέσα από αυτά τα βιβλία, τα παιδιά θα ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού και της ποίησης, θα ακονίσουν το μυαλό τους και θα αναπτύξουν τη λογική σκέψη, την παρατηρητικότητα, την ικανότητα συγκέντρωσης και όχι μόνο, λύνοντας σπαζοκεφαλιές, γρίφους και κάθε λογής πνευματικά παιχνίδια.

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…