8 Μαρτίου Ημέρα της γυναίκας Γράφει η Κική Αβραμίδου τομεάρχης γυναικών θεμάτων και ισότητας των φύλων ΟΝΝΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μπορεί στο σήμερα να μην φαντάζει τόσο δύσκολο το να είσαι γυναίκα… Μπορεί ναι, να έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε αρκετές κορυφές και να έχουμε ανεβεί πολλά μονοπάτια αλλά αυτό δεν σημαίνει δεν πρέπει να έχουμε στόχο το Έβερεστ.

Ημέρα της γυναίκας σήμερα, ημέρα που τιμά την μητέρα, την αδελφή, την φίλη, την σύζυγο, την κόρη, την εργαζόμενη,την συνάδελφο, την επιχειρηματία, την πολιτική αρχηγό.

Η σημερινή ημέρα τιμά και γιορτάζει την γυναίκα στην φύση, την ύπαρξη και την ζωή.

 Ίσως να μην έπρεπε να υπάρχει η σημερινή ημέρα, για τον λόγο μόνο ότι δεν θα έπρεπε να θεωρείται κάτι ξεχωριστό αλλά κάτι δεδομένο.

Με το πέρασμα των χρόνων η αλήθεια είναι ότι πρόσημο αυτής της πορείας είναι θετικό, αλλά δεν είναι το βέλτιστο. Έχουμε ξεπεράσει οπισθοδρομικές προκαταλήψεις, ξεπερασμένες αντιλήψεις, φόβους και αμφισβητήσεις, και είμαστε όλες εδώ για να το επιβεβαιώνουμε και να το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.

Μια γυναίκα μπορεί. Μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί, μπορεί να δουλεύει, μπορεί να βγάζει χρήματα, μπορεί να έχει δίκη της επιχείρηση, δικός της πολιτικό κόμμα, δίκης της αντίληψη και τρόπο ζωής!

Μια γυναίκα μπορεί και κανένας δεν έχει δικαίωμα να πει η και να πιστεύει το αντίθετο.

Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να είναι ημέρα γιορτής αλλά ημέρα υπενθύμισης της δύναμης που έχουμε μέσα μας, υπενθύμισης πως κανένας φόβος, καμία αμφισβήτηση η προκατάληψη δεν χωράει σε αυτά που έχουμε καταφέρει και αυτά που είμαστε. Κανένας δεν μπορεί να σωπάσει αυτήν την δύναμη, και όσοι προσπάθησαν απέτυχαν πανηγυρικά. Μπορεί να πέρασαν χρόνια και μπορεί να χρειάζονται και άλλα τόσα  για να ακουμπήσουμε την υψηλότερη κορυφή αλλά είμαστε εδώ για να το επιτύχουμε.

Είμαστε γυναίκες · είμαστε δυνατές, είμαστε εδώ!

Κική Αβραμίδου

Κική Αβραμίδου

Beauty & Fashion editor

H Kική Αβραμίδου είναι 26 χρόνων μένει στην πόλη της Κοζάνης, έχει τελειώσει το τμήμα Οικονομικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εργάζεται σε λογιστικό γραφείο και μπορείτε ελεύθερα να αναρωτηθείτε τι σχέση μπορεί να έχει με την ομορφιά και τα make up tutorials για να γράφει στο Donassito; Η απάντηση είναι αγάπη … Αγαπάει ό,τι έχει να κάνει με make up, μακιγιάζ τεχνικές βελτίωσης , ομορφιά και περιποίηση.

Για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με προϊόντα μακιγιάζ στην ηλικία των 14 . Από τότε θυμάται να την είχε μαγέψει έντονα η δύναμη του μακιγιάζ , η αίσθηση ότι μπορείς να βελτιώσεις έστω και κάτι μικρό πάνω σου, σου δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση και είναι κάτι που ειδικά στα χρόνια της εφηβείας την χρειάζεσαι.

Από εκεί λοιπόν ξεκίνησαν όλα από εκεί κατάλαβε ότι το make up είναι όπλο αυτοπεποίθησης το οποίο πρέπει να μας κάνει ευτυχισμένες και όχι να μας γεμίζει τύψεις και αμφιβολίες για το τι θα πουν οι άλλοι .

Μαζί λοιπόν με την Κική μέσα από το Donassito θα ξεκλειδώσουμε όλες τις πτυχές του θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις τεχνικές, τον τρόπο και την αντίληψη που έχουμε για αυτό και την ομορφιά γενικότερα. Και κάτι σημαντικό η ομορφιά είναι εσωτερική και η αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα μας, το make up και τα tips ομορφιάς απλά την ενισχύουν 😉

8 Μαρτίου Ημέρα της γυναίκας Γράφει η Κική Αβραμίδου τομεάρχης γυναικών θεμάτων και ισότητας των φύλων ΟΝΝΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Διάφορα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

«Μια γυναίκα μπορεί»

Η Νικολέτα Ζαμπάκη μιλά για την ερευνητική της και επιχειρηματική δραστηριότητα, την πολιτ…