Aνώνυμες Iστορίες

  Άλλη μια κουραστική μέρα έφτασε στο τέλος της. Γύρισα σπίτι από την δουλειά , πέταξα την τσάντα μου, έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα γρήγορα για ένα μπάνιο. Αφού έφυγε από πάνω μου όλη η φόρτιση της μέρας βγήκα στη βεράντα ,άναψα ένα τσιγάρο και έστειλα μήνυμα στον άνθρωπο που τόσο πολύ μισώ να λατρεύω.

  Για σήμερα θα σας τον ονομάσω Λουκά! Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, ένας πλατωνικός έρωτας που θεωρούσα απίθανο ποτέ να συμβεί το οτιδήποτε μέχρι που μερικούς μήνες πριν επέστρεψα πίσω στον τόπο μου λόγω κάποιων υποχρεώσεων και μου ζήτησε να βρεθούμε . Θα μπορούσα να πω πως μετά από αυτή την συνάντηση νιώθω επιτέλους γεμάτη αλλά θα ήταν ψέματα. Υπάρχει κάτι που με εμποδίζει και αυτό δεν είναι η απόσταση. Ο Λουκάς εδώ και ένα χρόνο έχει δεσμό! Θα έλεγε κανείς ότι είμαι ανήθικη, πώς δεν έπρεπε να αφήσω να συμβεί όλο αυτό και σίγουρα θα είχε δίκιο… Γι αυτό και εγώ αποφάσισα να απομακρυνθώ και να μην τον ξανά ενοχλήσω, όταν όμως επέστρεψα Κοζάνη άρχισαν να έρχονται μηνύματα στα οποία με έψαχνε και μου έλεγε πως θα έρθει να με βρει.

  Ας επιστρέψω όμως στο σήμερα… Μπαίνει ο Ιούλιος σύντομα και νιώθω μία μελαγχολία. Τι είναι αυτό που μου λείπει άραγε; Έχω μία καλή δουλεία, βγάζω αρκετά χρήματα, έχω τις παρέες μου και όσοι αγαπώ είναι καλά… Αυτός μου λείπει! Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω όλα εδώ και να επιστρέψω εκεί, όμως ξέρω πως δεν αξίζει, δεν θα μπορώ να σε έχω όπως θέλω . Αυτό που θέλω τουλάχιστον είναι να ζήσω έναν καλοκαιρινό έρωτα μαζί σου.

  Γίνεται να περάσουμε τρεις μήνες μακριά από όλους και τα πάντα σε ένα νησί; Να είμαστε άγνωστοι σε όλους και να μπορούμε να περπατάμε ελεύθεροι χέρι με χέρι στον δρόμο χωρίς φόβο; Να τρώμε μαζί παγωτό, να γελάμε δυνατά μέσα απ΄την ψυχή μας σαν μικρά παιδιά; Να πηγαίνουμε μαζί για μπάνιο και σε κάθε φιλί σου να γεύομαι την αλμύρα της θάλασσας και όταν με κοιτάς να μην μπορώ να διαλέξω τι είναι ομορφότερο, το μπλε του καθαρού ουρανού ή των ματιών σου; Και τα βράδια να μην τα περνώ πια μονάχη στο μπαλκόνι μου αλλά συντροφιά σου παρέα με ένα κόκκινο δροσερό κρασί να συμπληρώνει την ευτυχία μας και όταν σε πάρει ο ύπνος να μην χορταίνω να σε βλέπω.

 » ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΡΩΤΑ; «

Ίσως να μην έπρεπε να έχω αυτές τις σκέψεις μαζί σου όμως τα άτιμα τα απωθημένα δεν με αφήνουν να ηρεμήσω, ίσως να έπρεπε να σε ξεχάσω , να προχωρήσω αλλά προτιμώ να ζω στην ψευδαίσθηση… Και τι ζητάω στην τελική ; Να ζήσω έναν καλοκαιρινό έρωτα μαζί σου και μετά ας έρθει το φθινόπωρο να επιστρέψουμε στην παλιά μας ζωή!

Ευχαριστούμε πολύ την αναγνώστρια μας με τα ξανθά μαλλιά,που μοιράστηκε μαζί μας την  ιστορία και τις σκέψεις της.Σου ευχόμαστε να ζήσεις τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα που επιθυμείς και τόσο πολύ λαχταράς.Συχνά είμαστε μακριά ή και χώρια από αυτόν που χτυπάει η καρδιά μας..είναι αλήθεια… και άλλες φορές είναι δίπλα μας και δεν τον βλέπουμε.Να είσαι ανοιχτή στον έρωτα ξανθούλα,στον ΕΡΩΤΑ.

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Σχέσεις

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Όλοι αγαπούν την ανεξάρτητη γυναίκα μέχρι να απειλήσει το εγώ τους

Χρειάζεται θάρρος για να αγαπάς μια ανεξάρτητη γυναίκα. Εάν δεν είσαι ο ίδιος ανεξάρτητος …