Η νέα είσοδος στη νυχτερινή ζωή:Cartel Night Club

Το Cartel είναι η νέα είσοδος στο νυχτερινό τοπίο της Δ.Μακεδονίας! Στη καρδιά της Κοζάνης, σε ένα μεγάλο χώρο στο πάλαι «Barcode», χτυπάει το νέο δυνατό club της πόλης!!!

Η βαριά εξωτερική πόρτα του Cartel ανοίγει και η πολυτελής υποδοχή του σας καλωσορίζει στα αξέχαστα βράδια που θα περάσετε εκεί. Τα δυο επιβλητικά μπαρ του μαγαζιού, τα κορυφαία συστήματα ήχου και φωτισμού δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για τη νυχτερινή σας απόλαυση! Το team προσωπικού και οι εξωτικές χορεύτριες υπόσχονται να σας μυήσουν στις παλιές δυνατές εποχές του Clubbing! Με επιτυχημένη οργάνωση σε events και Guest εμφανίσεις γνωστών Djs, το Cartel night Club ικανοποιεί όλα τα γούστα σε ελληνική και ξένη μουσική.

Παρόλο που η διασκέδαση είναι διαφορετική για τον καθένα, το Cartel είναι το μαγαζί που γοητεύει και έχει προτάσεις για όλους! Αυτά τα Χριστούγεννα, η ομάδα του Cartel έχει ετοιμάσει το καλύτερο εορταστικό πρόγραμμα της νυχτερινής διασκέδασης!

Βρείτε όλα τα party και την έκπληξη της Πρωτοχρονιάς στην εορταστική αφίσα του Cartel nightClub και σημειώστε ημέρες! Χορός, ποτά και όλες οι γνωστές μουσικές επιτυχίες είναι η εγγύηση του Cartel Night Club για αυτή τη ξεχωριστή βραδιά! Με μια μοναδική προσέγγιση του Clubbing και μια ομάδα που ξέρει μόνο να κερδίζει, το Cartel καταφέρνει και επαναπροσδιορίζει τη νυχτερινή ζωή της Κοζάνης!!!

Print Friendly, PDF & Email
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Events

Δείτε επίσης

3rd Trip of Summer

Εσείς ετοιμάστε τις βαλίτσες σας… Στις 12 Ιουλίου με κάθε ποτό ή Cocktail μπαίνεις σ…