Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία.

Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Κριτική ταινίας από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο | lifo.gr

Καλά φτιαγμένο, γεμάτο με μικρά και μεγάλα πλάσματα της μαγείας και του περιθωρίου, το Ξενοδοχείο για Τέρατα με τον μελωμένο παππού Δράκουλα, την οικογένεια και την παρέα του, που πάνε διακοπές από την Τρανσυλβανία σε μια κρουαζιέρα με δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού το αντικείμενο του πόθου του πρωταγωνιστή κρύβει κακία και εκδικητικότητα.

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων, που θα προβάλλεται στην αγγλική γλώσσα, σε ελληνική μεταγλώττιση ή σε τρεις διαστάσεις, απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, αφήνοντας τους ενήλικους συνοδούς σε δεύτερη μοίρα, μια και τα αστεία του βασίζονται σε gags πρώτου επιπέδου, συνοδευόμενα από γρήγορη κίνηση και καρτουνίστικο σχεδιασμό.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ
Σενάριο: ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΟΥ
Διάρκεια: 98 λεπτά

Περισσότερες πληροφορίες

Κινηματογράφος Ολύμπιον

Από Πέμπτη 30/8/2018 έως και Τετάρτη 5/9/2018

ΑΙΘΟΥΣΑ 1 &2  1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00 

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: KozaniKids

Δείτε επίσης

Το πιο λαχταριστό πρωινό για το σχολείο, θα το βρείτε στο Αμορίνο!

Το να ετοιμάζετε κάθε μέρα κολατσιό για το σχολείο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικότερα ότ…