Huge θέμα της εποχής μας…. Τα φρύδια μας!

Γράφει η Κατερίνα Αλεξιάδου
Πτυχιούχος Αισθητικός του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης

Τα φρύδια μας είναι….

⦁ Η κορνίζα των ματιών μας
⦁ Προστατεύουν τα μάτια μας, κρατώντας τον ιδρώτα, τη βροχή κ.α.
⦁ Τα φρύδια όπως και όλες οι τρίχες έχουν κύκλο ζωής
Τα φρύδια μας από τη στιγμή που θα βγούν μέχρι να πέσουν, θα περάσουν 4 μήνες
⦁ Αποτελούν βασικό στοιχείο για να αναγνωριστεί κάποιος
⦁ Τα φρύδια μας αλλάζουν…διαθέσεις καμπυλώνουν, ανυψώνονται…ανάλογα με τη διάθεσή μας
⦁ Τα φρύδια αποκαλύπτουν πράγματα για τον χαρακτήρα μας.

 

Συνηθισμένα φρύδια


Τα φρύδια με μεσαίο πλάτος και απόσταση μεταξύ τους, δείχνουν δέσμευσή στις παραδοσιακές αξίες και τον ακέραιο χαρακτήρα.

Πολύ μακριά φρύδια


Οι άνθρωποι που έχουν μακριά φρύδια, μπορούν να αντέξουν οποιοδήποτε άγχος και είναι πολύ κοινωνικοί. Έχουν μεγάλη ζωντάνια μέσα τους, διαθέτουν ανεξάντλητους εσωτερικούς πόρους και ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων.

Κοντά φρύδια

Παρατηρητικοί, έχετε μάθει να στέκεστε στα πόδια σας και δεν σας αρέσει να ακούτε τους άλλους να παραπονιούνται για τα προβλήματά τους, όλοι έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες στην ζωή τους. Παράλληλα πιστεύεται ότι καμία κορυφή δεν είναι αρκετά ψηλή για εσάς.

 

Πυκνά φρύδια

Έμπιστεύεστε απόλυτα τις εσωτερικές σας δυνάμεις και ακτινοβολείτε γοητεία. Άνθρωποι σαν εσάς μπορούν εύκολα να εμπλακούν σε καυγάδες. Μόλις βάλετε στο μυαλό σας έναν στόχο, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Δεν σας απασχολεί πολύ η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς και σας ενδιαφέρει περισσότερο να ζείτε την ζωή σας στο έπακρο.

 

Λεπτά φρύδια


Τα λεπτά φρύδια δείχνουν μια έμφυτη λεπτότητα. Αποφεύγετε τις συγκρούσεις και αποτελείται τον τέλειο ακροατή με πολύ συμπονετική ψυχή.

Πολύ τοξωτά φρύδια

Ευαίσθητοι και επιλεκτικοί στην επικοινωνία παρόλο που η πρώτη εντύπωση που δίνουν, είναι ότι είναι υπερόπτες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να ανοιχτούν σε κάποιον που δεν γνωρίζουν καλά. Επίπλέον είναι τελειομανείς και κάνουν πολλή αυτοκριτική.

 

Φρύδια με χαμηλό τόξο


Έμπιστοι, μπορείτε να στηριχτείτε πάνω τους, σε οποιαδήποτε περίσταση. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν συναρπαστική προσωπικότητα και μπορούν να κάνουν σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις.

 

Τριγωνικά φρύδια

Δυναμική προσωπικότητα, που έχει την ικανότητα να αναλύει γρήγορα τις καταστάσεις και να παίρνει γρήγορες αποφάσεις. Ο αυθορμητισμός, μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Η συντροφιά σας παρόλα αυτά σπάνια είναι βαρετή. Γεννημένος ηγέτης, που μπορεί να εμπνέει τους άλλους και δεν διστάζει να αναλαμβάνει ευθύνες.

Στρογγυλεμένα φρύδια

Σημάδι καλοσύνης και προσοχής. Ποτέ δεν είναι αδιάφοροι στα προβλήματα των άλλων ανθρώπων και πάντα πρόθυμοι για βοήθεια.

 

Σχεδόν ίσια φρύδια

Αναλυτική νοοτροπία και διάθεση για ορθολογική σκέψη. Τα πράματα λέγονται με το όνομά τους.

 

«Διαγώνια» φρύδια

Όσο πιο απότομη είναι η γωνία κλίσης, τόσο δυνατότερα είναι και τα συναισθήματα και τα πάθη που βράζουν μέσα στην ψυχή . Οι εντυπώσεις που προκαλείτε στους άλλους, διαρκούν για πολύ καιρό. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από τη ζωή σας και πάντα βρίσκετε την συντομότερη διαδρομή για την επιτυχία.

Σχεδόν αόρατα φρύδια

Σημάδι ανασφάλειας. Υπερισχύει η αμφισβήτηση των ικανοτήτων τους και γι’ αυτό είναι άτολμοι και συνεσταλμένοι.

Αλεξιάδου Κατερίνα
Πτυχιούχος Αισθητικός του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ομορφιά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Τα 3 καλύτερα homemade scrubs χειλιών

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στη φροντίδα των μαλλιών και του προσώπου μας παραβλέποντας έν…