Kρυσταλλοθεραπεία η ενδυνάμωση της σκέψης και της αυτοπεποίθησης Η κρυσταλλοθεραπεύτρια Βασιλική Μωησιάδου μοιράζεται μαζί μας την πρώτη της επαφή με τους κρυστάλλους και εξηγεί την εναλλακτική αυτή μέθοδο ηρεμίας και γαλήνης

Η πρώτη μου επαφή με τις εναλλακτικές θεραπείες ξεκίνησε το 2015 όταν γνώρισα μία ενεργειακή θεραπεύτρια του Ρέικι και σαν θεραπευόμενη τότε ήθελα να βρω απαντήσεις στα τότε προβλήματά μου που με απασχολούσαν με διαφορετικό τρόπο, από αυτόν που σου τις δίνει ένας ψυχολόγος, που δεν τον απορρίπτω γιατί το είχα ήδη δοκιμάσει, ούτε τους κατακρίνω απλά εγώ ήθελα κάτι άλλο τότε. Φυσικά η αλλαγή παγιωμένων αντιλήψεων και ο τρόπος ζωής που έχουμε υιοθετήσει από την νηπιακή μας ηλικία είναι δύσκολο να τις αλλάξουμε γρήγορα και ακριβώς σε αυτό βοηθάνε οι εναλλακτικές θεραπείες, δηλαδή να υιοθετούμε νέες αντιλήψεις ομαλά, στοχευμένα και οργανωμένα.

 

Μία σύντομη ιστορική αναδρομή κρυσταλλοθεραπείας

Οι κρύσταλλοι είναι το πρώτο πράγμα που ανακάλυψε ο άνθρωπος πάνω στον πλανήτη. Ήταν πολύ σημαντικοί σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, όπως στην Αρχαία Ατλαντίδα, την Αρχαία Αίγυπτο, την Αρχαία Ελλάδα, την Κίνα και την Ινδία, έτσι γρήγορα οι άνθρωποι κατάλαβαν τις άπειρες δυνάμεις που έκρυβαν οι κρύσταλλοι, δεν σταμάτησαν να τους μελετούν και προσπάθησαν να τους χρησιμοποιήσουν στο έπακρο σαν αποθήκες ενέργειας καθώς πίστευαν πως παρείχαν προστασία στο κάτοχό τους από κάθε είδους κινδύνους.

Στους νεότερους χρόνους, η επιστήμη αποκάλυψε ότι οι ιδιότητες των κρυστάλλων έχουν σχέση με τη δομή και τη σύστασή τους και η θεραπεία που παρέχουν είναι αποτέλεσμα περισσότερο φυσικοχημείας και λιγότερο μεταφυσικής.

 

Ας δούμε τι είναι η Κρυσταλλοθεραπεία

Είναι μία αρχαία εναλλακτική τεχνική για την πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου, τον καθαρισμό της αύρας και την αποδέσμευση του ατόμου από καταπιεσμένες εμπειρίες καθώς συμβάλλει στην ενδυνάμωση της σκέψης και της αυτοπεποίθησης με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ψυχική του διάθεση μεταδίδοντας γαλήνη και ηρεμία. Εφαρμόζεται με την τοποθέτηση πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων στο σώμα και γύρω από αυτό, με την χρήση mandala στον χώρο μας ανάλογα με τον στόχο που θέλουμε να επιτύχουμε ή με τα πόσιμα κρυσταλλικά  ελιξίρια. Χρησιμοποιεί διάφορα ορυκτά, τα οποία ανάλογα με το είδος, τις φυσικές ιδιότητες, το χρώμα, τη δομή και τη χημική σύνθεση τους, μεταφέρουν την ευεργετική ενέργειά τους στο ανθρώπινο σώμα.

Εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ενέργεια η οποία περνά μέσα από μέταλλα και ιχνοστοιχεία που υπάρχουν στα υγρά του σώματός μας ενεργοποιώντας τις φυσικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Οι κρύσταλλοι όπως και όλα τα σώματα συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου, έχουν ήπιο βαθμό δονήσεων και παράγουν συχνότητες. Αυτές οι αρμονικές ταλαντώσεις ενεργοποιούν γύρω από τα σώματα διάφορα πεδία ηλεκτρομαγνητικής και ηλεκτρικής φύσης (αύρα) και ενεργοποιούν κάποια πεδία.

Κάθε κρύσταλλος είναι συντονισμένος με μια διαφορετική ενέργεια και υπηρετεί συγκεκριμένη λειτουργία και σκοπό. Η γνωριμία με τους κρυστάλλους σίγουρα αλλάζει έναν άνθρωπο προς το καλύτερο. Οι κρύσταλλοι είναι ζωντανές οντότητες, γεμάτες ενέργεια και για το λόγο αυτό πρέπει να τους φερόμαστε με σεβασμό, αγάπη, φροντίδα και τρυφερότητα. Δίνοντας τους τον καλύτερό μας εαυτό, μας δίνουν και αυτοί πρόσβαση στον υπέροχο κόσμο που κρύβουν μέσα τους.

Βασιλική Μωυσιάδου

Κρυσταλλοθεραπεύτρια

Kρυσταλλοθεραπεία η ενδυνάμωση της σκέψης και της αυτοπεποίθησης Η κρυσταλλοθεραπεύτρια Βασιλική Μωησιάδου μοιράζεται μαζί μας την πρώτη της επαφή με τους κρυστάλλους και εξηγεί την εναλλακτική αυτή μέθοδο ηρεμίας και γαλήνης ">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Υγεία και Ευεξία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Ο κοζανίτης ιατρός Χρήστος Κυρατσούς επικεφαλής της έρευνας για το εμβόλιο του κοροναϊού στη Νέα Υόρκη

Χιλιόμετρα μακριά από την εστία της έξαρσης του κοροναϊού ένας έλληνας γιατρός στη Νέα Υόρ…