Reiki «Θεράπευσε τον εαυτό σου, θεράπευσε τον κόσμο» Η εναλλακτική θεραπεύτρια Κωνσταντίνα Δινοβίτση δείχνει το φωτεινό δρόμο προς την αυτογνωσία & τη θεραπεία

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Δινοβίτση, έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην πόλη της Κοζάνης. Ασχολούμαι από μικρό παιδί με τον εθελοντισμό (Προσκοπισμό), πράγμα που σημαίνει ότι πάντα μου άρεσε να προσφέρω, να δίνω αγάπη ανιδιοτελώς και να προσφέρω με την καρδιά μου όπου χρειαζόταν.

Είχα τελειώσει μια Ιδιωτική Σχολή Λογιστών όπου και το επάγγελμα αυτό το εξάσκησα για λίγα χρόνια. Έχω δουλέψει εθελοντικά και οικειοθελώς αρκετά χρόνια σε διάφορες δουλειές. Τον τελευταίο καιρό έχω τελειώσει άλλη μια Ιδιωτική Σχολή Web Development, Design and Video Games. Καθότι το πνεύμα μου ανήσυχο, με οδήγησε στην αφύπνιση, την θεραπεία και την αγάπη.

                                                              

Πως δοκίμασα το Ρέικι;

Πάνω σε μια οικογενειακή ρήξη, το 2008 και μετά από έντονο σοκ, είχα αρχίσει να έχω διάφορα προβλήματα. Πνευματικά ένοιωθα ότι είχα χάσει την πίστη μου, στο Θεό, είχα ξεχάσει τον σκοπό της ζωής μου και το έργο μου, του να αγαπάω και να προσφέρω στους συνανθρώπους μου. Δεν είχα εμπιστοσύνη ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό, πόσο μάλλον στους ανθρώπους γύρω μου. Νοητικά δεν μπορούσα να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου. Συναισθηματικά  είχα μπλοκάρει, δεν εξωτερίκευα σε κανέναν το τι ένιωθα γιατί δεν εμπιστευόμουν, ούτε στο ίδιο μου το παιδί, δεν μπορούσα να διαχωρίσω τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα, δεν μπορούσα να διαχωρίσω τα συναισθήματά μου. Σωματικά είχαν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα υγείας, που ούτε τα είχα αντιληφθεί, εν καιρώ τα κατάλαβα. Μετά από λίγα χρόνια, είχαν αρχίσει να καλμάρουν κάποιες καταστάσεις της ζωής μου αλλά έβλεπα ότι άλλο έτσι δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω, κάτι έπρεπε να κάνω να αλλάξει η ζωή μου. ‘Ώσπου το 2014 γνώρισα μία ενεργειακή θεραπεύτρια του Ρέικι. Από τότε η ζωή μου γέμισε με αληθινό φως, χρώμα, αγάπη, πίστη. Δέχτηκα να το δοκιμάσω, στην αρχή από περιέργεια, μετά την πρώτη συνεδρία άλλαξα γνώμη και θέλησα να συνεχίσω. Έχω πάρει και το 2ο Βαθμό.

Τι αισθάνθηκα;

Θέλησα να συνεχίσω γιατί έβλεπα ότι είχα αρχίσει να είμαι πιο ήρεμη, είχα περισσότερη ευεξία, πιο πολύ όρεξη για δουλειά, στο σπίτι είχε αρχίσει να επέλθετε η αρχική ηρεμία, ήμουν ξανά αισιόδοξη και γενικά είχε αρχίσει η αποκατάσταση των προβλημάτων μου σωματικών, ψυχικών, νοητικών και πνευματικών. Το Ρέικι σου δίνει χαλάρωση και το αποτέλεσμα είναι όταν χαλαρώνει ο νους αρχίζεις να βλέπεις διαφορετικά τις καταστάσεις της ζωής σου και να τις αντιμετωπίζεις.

Που Βοηθά το Ρέικι

 • Στην ανακούφιση του πόνου
 • Στους πονοκεφάλους και ημικρανίες
 • Σε οσφυαλγίες και ισχιαλγίες
 • Στο στομαχόπονο, κολικούς, νευραλγίες
 • Στους μυϊκούς πόνους
 • Στα προβλήματα στον αυχένα, πλάτη, μέση, γόνατα
 • Στα διαστρέμματα, φλεγμονές, καψίματα
 • Στην ταχύτερη επούλωση πληγών
 • Σε χρόνιες παθήσεις
 • Σε ψυχοσωματικά προβλήματα
 • Στην εξάλειψη του άγχους
 • Στην δημιουργία θετικών συναισθημάτων
 • Σε ψυχολογικά προβλήματα
 • Στην μείωση των παρενεργειών των φαρμάκων σε σοβαρές ασθένειες όπως καρδιοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτη, καρκίνο
 • Στην ταχύτερη ανάρρωση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις
 • Στην αποκατάσταση προβλημάτων σωματικών, ψυχικών, νοητικών

Σε πολλά νοσοκομεία στο εξωτερικό, στην Αμερική, Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία, η αγωγή Ρέικι χρησιμοποιείται, σε καρκινοπαθείς για την μείωση των παρενεργειών των χημικών ουσιών, στην αντιμετώπιση πολλών σοβαρών ασθενειών όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για ταχύτερη ανάρρωση. Σε καμία περίπτωση το Ρέικι δεν έχει συνδεθεί με συγκεκριμένες επιπλοκές. Αυτό που συνιστάται όμως από πολλούς διεθνείς οργανισμούς, είναι ότι δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει η χρήση του Ρέικι τη φαρμακευτική συμβατική αγωγή.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνονται οι συνεδρίες Ρέικι και πόσο κοστίζουν.

Το άτομο που «λαμβάνει Ρέικι» αισθάνεται συνήθως την ενέργεια αυτή ως θερμότητα. Μπορεί όμως να την αισθανθεί και σαν ροή, δόνηση, παλμό, μαγνητισμό, ηλεκτρισμό, κρύο, μυρμήγκιασμα. Μπορεί να τη βιώσει και ως βαθιά ηρεμία, ψυχική απελευθέρωση, διεύρυνση, εξύψωση, χαρά, συγκίνηση, αγάπη, πληρότητα.

Η Συνεδρία Ρέικι συνήθως περιλαμβάνει σύντομη συζήτηση, πριν ή μετά τη συνεδρία με τον αποδέκτη, η Αγωγή Ρέικι διαρκεί 60-75 λεπτά και γίνεται πάντα πάνω από τα ρούχα. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζει λεπτομέρειες. Για την αντιμετώπιση συγκεκριμένου προβλήματος συνιστώνται από τρεις έως δέκα συνεδρίες. Αρχικά σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους, και στην συνέχεια μία την εβδομάδα ή μία τον μήνα ανάλογα την περίπτωση. Το πρόγραμμα, ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών Ρέικι, καθορίζεται από τη φύση του προβλήματος, τις ανάγκες και τη δυνατότητα του αποδέκτη. Ωστόσο ο ίδιος ο θεραπευόμενος είναι που αποφασίζει αν και πότε θα ζητήσει μια επόμενη θεραπευτική συνεδρία. Απο την πλευρά μου ίσως απλά κάνω μια σύσταση.

Η Συνεδρία Αγωγής Ρέικι είναι ατομική και παρέχεται κατόπιν ραντεβού στο χώρο μας ή στο χώρο του αποδέκτη. Η συνεδρία διάρκειας περίπου 60 λεπτών και κοστίζει 15 €. Η ίδια τιμή ισχύει για εξ αποστάσεως συνεδρία Ρέικι.

  Εναλλακτική θεραπεύτρια

Κωνσταντίνα Δινοβίτση

 

 

 

 

Reiki «Θεράπευσε τον εαυτό σου, θεράπευσε τον κόσμο» Η εναλλακτική θεραπεύτρια Κωνσταντίνα Δινοβίτση δείχνει το φωτεινό δρόμο προς την αυτογνωσία & τη θεραπεία">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Υγεία και Ευεξία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Η κατάλληλη φροντίδα του δέρματος μετά το καλοκαίρι

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει και αισθάνεστε πλήρως αναζωογονημένοι  και ισορρο…