Το μακρύ καρέ, ή αλλιώς lob από το long bob όπως αλλιώς λέγεται, είναι στη μόδα εδώ και τουλάχιστον δυο χρονιά. Δε φορέθηκε όμως καμία άλλη χρονιά όπως φέτος. Πηγαίνει σε όλα τα σχήματα προσώπου και σε όλα τα χρώματα μαλλιών.

Υπάρχουν άπειρα χτενίσματα ανάλογα με τον τύπο της τρίχας σου και το χρώμα των μαλλιών σου.

  • Μακρύ και κυματιστό καρέ

Δημιούργησε χοντρές μπούκλες και άφησε τες να πέσουν φυσικά. Ένα εύκολο και γρήγορο look.

  • Ίσιο μακρύ καρέ με αφέλειες

Ένα λίγο πιο αυστηρό look που όμως προσδίδει πολύ θηλυκότητα. Αν θέλεις τα μαλλιά σου να έχουν πιο πολύ όγκο προτίμησε το πιστολάκι, αν δε θέλεις ένα σίδερο μαλλιών θα κάνει εύκολα τη δουλεία του.

  • Μακρύ καρέ με χωρίστρα στο πλάι

Αν βαρέθηκες την κλασσική χωρίστρα στη μέση τότε πολύ άπλα μπορείς να κάνεις την χωρίστρα σου στο πλάι για μια εύκολη και γρήγορη ανανέωση στο look σου. Αν τολμήσεις να κάνεις και ακόμα μια βόλτα στον κομμωτή σου για μια πιο κόντη φράντζα  που θα αναδείξει ακόμα καλυτέρα την πλαϊνή χωρίστρα σου στο μακρύ καρέ σου,  ακόμα καλυτέρα.

  • Μακρύ καρέ με πλεξούδες

Είναι και αυτές πλέον στη μόδα, οπότε τι καλύτερο, από μια ή και δυο πλεξούδες στο πλάι των μαλλιών σου. Μικρές γαλλικές πλεξούδες ή και το γνωστό ψαροκόκαλο θα βγάλουν προς τα έξω μια πιο παιχνιδιάρικα διάθεση.

  • Kαρέ με τα μισά μαλλιά τραβηγμένα πίσω και αφέλειες μπροστά.

Αφού έχεις δημιουργήσει  χοντρές μπούκλες, μπορείς με ένα λεπτό λαστιχάκι η και ένα κλαμεράκι να τραβήξεις τα μισά μαλλιά πίσω και να αφήσεις μικρά τουφάκια να πέφτουν μπροστά. Δούλεψε τις αφέλειες σου με χοντρή βούρτσα για να τις ισιώσεις και να τους δώσεις όγκο.

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ομορφιά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Τα 3 καλύτερα homemade scrubs χειλιών

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στη φροντίδα των μαλλιών και του προσώπου μας παραβλέποντας έν…