Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5/12/2018

Κριός

Κάποιες καινούργιες ιδέες σας παίρνουν τα μυαλά και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Φανείτε υπεύθυνοι στη δουλειά σας και διαχειριστείτε χρήμα και χρόνο αποτελεσματικά!

Ταύρος

Η οικονομική σας κατάσταση είναι ικανοποιητική, τουλάχιστον σε σύγκριση μα παλαιότερες περιόδους, αλλά η ροπή σας προς τη κραιπάλη και την πολυτέλεια μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα…

Δίδυμοι

Εάν έχετε πραγματοποιήσετε στο παρελθόν προσεκτικές επενδύσεις, σήμερα είναι η μέρα που θα δικαιωθείτε για τις επιλογές σας. Οι αποδόσεις να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

Καρκίνος

Αντί να βασανίζεστε από το ανικανοποίητο και να ψέγεστε για τις ατέλειες του χαρακτήρα σας φροντίστε να δρομολογήσετε τις αλλαγές εκείνες που θα σας επιτρέψουν να γευτείτε και σεις την επιτυχία.

Λέων

Μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και χάνετε το χρόνο σας σε ονειροπολήσεις. Είναι καιρός να κάνετε τα όνειρα σας πράξη!

Παρθένος

Είναι μια πολύ δημιουργική μέρα, και ως εκ τούτου εξαιρετικά ευνοϊκή για όσους έχουν μια δουλειά που απαιτείται δημιουργικότητα και εφευρετικότητα!

Ζυγός

Η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια υπαγορεύουν τις κινήσεις σας σήμερα. Οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας ίσως να βρουν ένα κίνητρο για να παλέψουν για όσα επιθυμούν.

Σκορπιός

Η επιτυχής ολοκλήρωση ενός έργου θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας γεμίσει με ικανοποίηση. Αποφύγετε την αυστηρή κριτική προς τον εαυτό σας!

Τοξότης

Όσοι έχουν επιχειρηματικές δραστηριότητες, σήμερα μπορεί να προχωρήσετε σε επενδύσεις ή σε μεγαλύτερες οικονομικές συναλλαγές. Προσοχή όμως να μην ξεφύγετε…

Αιγόκερως

Θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική σας εμφάνιση σήμερα, γιατί ίσως δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα καλά ή όσο ασφαλείς θα έπρεπε μέσα σας.

Υδροχόος

Η πυξίδα σας δείχνει σήμερα έρωτα και το μυαλό σας είναι μόνο εκεί. Μια τυχαία γνωριμία ίσως να αποδειχτεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από ερωτικής απόψεως…

Ιχθύς

Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας λείπουν πράγματα, αλλά σίγουρα θα έχετε υλικά αποκτήματα που σας περισσεύουν. Δείξτε φιλανθρωπία και μοιραστείτε με τους πιο αδύναμους ότι μπορείτε.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…