Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9/5/2018!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.5.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κριός

Θέματα εργασίας σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Νοιώθετε αδικημένοι και θέλετε να αντιδράσετε δυναμικά. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας.

Ταύρος

Η εργασία θα σας απορροφήσει κατά την σημερινή μέρα, καθώς κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας θέσουν σε κατάσταση συναγερμού. Κινηθείτε προσεκτικά και συνετά.

Δίδυμοι

Από την μια η ζήλια και από την άλλη το πάθος δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ερωτική σας ζωή! Στο χέρι σας είναι μέχρι που θα το φτάσετε και αν θα βλάψετε την σχέση σας με την ακραία συμπεριφορά σας.

Καρκίνος

Ένα συναίσθημα αδικίας ίσως σας καταβάλει και σας κάνει να αισθανθείτε σωματικά και ψυχικά εξοντωμένοι. Φροντίστε για ξεκούραση και αποσπάστε την προσοχή σας με κάτι ευχάριστο και δημιουργικό.

Λέων

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια ήρεμη μέρα! Πολλές οι εναλλαγές και πιθανές διαφωνίες έως διαπληκτισμοί με συνεργάτες ή συναδέλφους.

 

Παρθένος

Οι μάσκες θα πέσουν και πρόσωπα και καταστάσεις θα αποκαλυφτούν. Η μέρα σας ευνοεί και εάν κινηθείτε διπλωματικά θα βγείτε ενισχυμένοι.

Ζυγός

Μυστικά ίσως να δουν το φως της μέρας! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα σας φέρει σε δύσκολη θέση η αποκάλυψη τους…

Σκορπιός

Παλέψετε και διαφυλάξτε τις σχέσεις που σημαίνουν κάτι σημαντικό για την ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε προσφιλές σας πρόσωπο για την συμβουλή του.

 

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σας προωθούνται! Μην θέτετε όμως στόχους για άμεση απόδοση των προσπαθειών σας, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους για να δώσουν τους καρπούς τους.

Αιγόκερως

Σήμερα γίνεστε ιδιαίτερα τελειομανείς και λεπτολόγοι. Προσέξτε να μην χάσετε το δάσος, δίνοντας τόση σημασία στο δέντρο…

Υδροχόος

Έχετε τα όπλα και τα εφόδια να καταφέρετε πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, στο χέρι σας είναι όμως αν θα κάνετε χρήση όλων σας των συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

 

Ιχθύς

Γίνεστε εκνευριστικά λεπτολόγοι σήμερα. Αυτό βέβαια θα σας προστατέψει σε ενδεχόμενες επιχειρηματικές ή επαγγελματικές συνομιλίες.

 

 

 

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: 

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…