Όλοι αγαπούν την ανεξάρτητη γυναίκα μέχρι να απειλήσει το εγώ τους Αν αγαπάς μια ανεξάρτητη γυναίκα, πρέπει να το θυμάσαι αυτό...

Χρειάζεται θάρρος για να αγαπάς μια ανεξάρτητη γυναίκα. Εάν δεν είσαι ο ίδιος ανεξάρτητος και είναι πολύ πιθανό ότι θα βλάψει το εγώ σου.

Όχι γιατί θέλει, όμως. Αλλά επειδή οι ανεξάρτητοι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να ζουν σε κλουβιά.

Η αγάπη μιας ανεξάρτητης γυναίκας μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πιο δυνατός και να διδαχθείς πολύτιμα μαθήματα στη ζωή. Μπορεί να μάθεις τη σημασία της εμπιστοσύνης, της προσωπικής δύναμης, της ελευθερίας. Αυτό ακριβώς καθιστά τις γυναίκες ανεξάρτητες τόσο αγαπητές.

Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους. Έχει χτίσει ψηλούς τοίχους γύρω από την καρδιά της, καθώς και υψηλή αυτοεκτίμηση. Εξασφάλισε ότι μόνο ένας πραγματικός, γνήσιος άνθρωπος θα καταφέρει να την δει στη πιο ευάλωτη μορφή της.

Χρειάζεται μια τεράστια προσπάθεια να πείσεις μια ανεξάρτητη γυναίκα ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται. Πρέπει να καταλάβει ότι οι ανάγκες της είναι η ύψιστη προτεραιότητά σου και ότι τις φροντίζεις όταν χρειάζεται. Έτσι, αν θέλεις να φτάσεις στην προστατευμένη καρδιά μιας ανεξάρτητης γυναίκας, πρώτα πρέπει να καταλάβεις τον εξαιρετικό της χαρακτήρα. Δεν θα σε αφήσει τόσο εύκολα. Δεν θα μοιραστεί μαζί σου τα πιο τρελά όνειρά της την πρώτη φορά που θα την κοιτάξεις. Δεν θα σε εμπιστευτεί μέχρι να είναι σίγουρη.Και μην σκεφτείς ούτε καν να αλλάξεις τη μοναδική της προσωπικότητα.

Οι ανεξάρτητοι άνθρωποι είναι συμφιλιωμένοι με τη σκέψη του να είναι μόνοι – αγαπούν να ξοδεύουν χρόνο με τους εαυτούς τους επειδή είναι σίγουροι και ισχυροί. Θα πρέπει να βρουν κάποιον που αξίζει πραγματικά να μοιραστεί μαζί τους τη ζωή τους.

Όλοι αγαπούν την ανεξάρτητη γυναίκα μέχρι να απειλήσει το εγώ τους Αν αγαπάς μια ανεξάρτητη γυναίκα, πρέπει να το θυμάσαι αυτό...">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Σχέσεις

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

One night stand και ζώδια!

Κριός : Ο Κριός είναι από τα ιδανικά ζώδια για one night stand! Η έντονη σεξουαλικότητά το…